Mirësevini në websitin tonë!

Në këtë website ju do informoheni per aktivitetin e klinikës sonë. Këtu do të gjeni Informacion mbi sherbimet që ne ofrojme, mbi stafin e klinikes dhe menyrat e kontaktimit me ne.

Stafi ynë ju mirëpret çdo ditë në ambjentet e klinikës "Erton".

Faleminderit për besimin tuaj!

Njoftime të Reja

 • KALENDARI I KURSEVE TË TRAJNIMIT PËR ULTRASOUND PËR PERIUDHËN KOHORE SHTATOR-DHJETOR VITI 2016.

 • 1).   Kursi i EKO KARDIOGRAFISË DHE DOPPLER VASCULAR për kardiologët e rinj. Parashikohet në dy javëshin e dytë të shtatorit. Aplikimet janë të hapura.

  2).    Kursi ABDOMINAL ULTRASOUND për mjekët e Kosovës 3 - 22 tetor 2016. Aplikimet janë të hapura.

  3).   Kursi ABDOMINAL ULTRASOUND për mjekët e Shqipërisë 25 Tetor – 17 dhjetor 2016. Aplikimet janë të hapura

  4).   Kursi US në OB-Gjinekologji nuk ka një datë të përcaktuar pasi priten aplikime për pjesmarrje nga mjekët.

  Sherbime dhe Konsulta

  Në Kliniken "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

  Adresa