Botime librash

ATLAS - CLINIC ULTRASOUND

Ne maj te 2014 doli nga shtypi ATLASI I EKOGRAFISE KLINIKE i autorit Erton Karafili. Atlasi eshte nje botim luksos me kopertine te trashe, formati A4, me 586 faqe. Ky Atlas demostron pervojen mbi 20 vjecare te autorit, suksesin e tij profesional me pacientet qe pasqyrohet jo vetem nga trajtimi teorik i mbi 16 kapitujeve por dhe rreth 2100 imazhe color, shume cilesore e origjinale.

Atlasi do te jete ne shitje ne sekretarine e Klinikes Erton ne Tirane (me 20 % sconto te cmimit) por edhe ne Librarite Adrion dhe Albania ne Tirane si dhe ne librarite Artini, Kadabooks e Dukagjini ne Prishtine, ne Prizren, ne Shkup dhe ne Tetove.

Lexoni nje fragment nga ATLASI...

5 libra te tjere me autor Erton Karafili

CURRICULUM VITAE

Vendlindja: Pogradec
Datelindja: 10 Dhjetor 1950
Vendbanimi: Tirane
Profesioni: Mjek, Radiolog-Imazheri
Adresa: Rr. Don Bosko P.92. Ap.31 Tirane
Website: www.Klinika-Erton.al
Email: erton60@gmail.com


Arsimimi
• Ne vitin 1964 Ka perfunduar arsimi fillor ne shkollen “Koli Gusho” Pogradec
• Nga 1964-1969 Kam kryer shkollën e mesme mjekësore në Vlorë
• Nga 1969-1975 Kam kryer studimet ne Fakultetin e Mjekësisë
• Nga 1989-1991 Kam kryer specializimin pasuniversitar për Radiologji
• Ne  1991 kam likujduar provimet pasuniversitare: Anglisht, Anatomi Topografike dhe Radiologji
• Ne  1993 Kam kryer kualifikimin 6 mujor për ekografi në fakultetin e Mjeksisë
• Nga 1993-1997 Kam ndjekur disa Kongrese dhe Seminare evropiane për radilogji imazheri si: në France, Slloveni, Izrael, Hollande, Norvegji, Austri, Rusi, Kroaci, Itali, Belgjikë, Maqedoni, Kosove, etj.
• Ne  1998 Kam kryer specializim 3 mujor (shtator – nentor) për ekografi në Institutin Jefferson, në Philadelphia, USA. i sponsorizuar nga Fondacioni SOROS.
• Ne 2004 Training 1 mujor ne Bielefeld, Gjermani per mamorafine dhe tumoret e gjirit.
• Ne 2006 Training per ultrasound ne Spitalin universitar te Romes La Sapiensa, si pjese e Projektit Tempus
• Ne 2008 Training ne Valencia, Spanje Erazmus Course per rezonancen magnetike te apartit muskulo-skeletal.

Eksperiencat ne pune
• Nga 1975-1984 Kam punuar mjek i pergjithshëm në fshatin Blace, Pogradec
• Nga 1985-1989 Kam punuar pergjegjës i Seksionit të Shëndetsisë rrethi Pogradec
• Nga 1991-1999 Kam punuar si mjek specialist radiolog në spitalin e Pogradecit
• Nga 1999-2002 Kam hapur klinikën private në Pogradec si qëndër diagnostike
• Nga viti 2002 Punoj dhe administroj kliniken "Erton Diagnostic Center" ne Tirane

Njohja Gjuhesore

Anglisht

Librat e Botuar
1 Echographia Abdominale & Obstetrikë-Gjinekologjia” v.2000
2 Filadelfia- Kryeqyteti i parë i Amerikës. v. 2001
3 Minimanual për ekografinë. v. 1997
4 Ekografia e skrotumit. Norma dhe patologjia (monografi). v. 2004
5 Udhëzues për Ekografinë Klinike, Përkthim dhe botim në Kosovë. v. 2003
6 ATLAS. Clinic Ultrasound. v. 2014
7 Ne Buletinin e radiologjise kam botuar disa artikuj per imazherine
8 Ne Buletinin e Urologjise kam botuar nje studim per patologjine testikular
9 Kam prezantuar disa tema shkencore në Philadelphia, Tiranë, Prishtinë, Tetovë, Oher.

Aktivizimi
Antar i kryesis te Shoqatës se Radiologëve Shqiptarë
Antar i Albania Ultrasound Assosation
Antar i BMUS (The British Medical Ultrasound Society)
Antar i Shoqatës se Ultrasonografise te Kosoves
Antar i Shoqates se Urologjise Shqiptare
Antar i Urdhërit të Mjekut të Shqipërisë
Anetar i Shoqates Evropiane te Radiologjise.

   

Sherbime dhe Konsulta

Në Kliniken "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Adresa