Oraret

         Kontaktoni

            Celular: +355 69 24 10 656
            Facebook: Klinika-Erton@facebook.com
            E-mail: info@klinika-erton.al || uscourse@hotmail.com || erton60@gmail.com
            Skype: erton.karafili
            NIPT: K31515080A
            Nr. i Llogarise ne Credins Bank: ALL 55209111220000123653960001

         Adresa

Rruga "Don Bosko", Pallati 92, përballë Kishës dhe Kolegjit "Don Bosko", Tiranë.

Sherbime dhe Konsulta

Në Kliniken "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Adresa