Farmaci "REA"

Tek Farmaci "REA" do të gjeni të gjitha medikamentet e nevojshmë për trajtimin e problemeve tuaja. Shërbim dhe cilësi e garantuar, staf i kualifikuar.

Për çdo informacion kontaktoni në:

Celular: +355 67 31 99 800

Sherbime dhe Konsulta

Në Kliniken "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Adresa