Mirësevini në websitin tonë!

Në këtë website ju do informoheni per aktivitetin e klinikës sonë. Këtu do të gjeni Informacion mbi sherbimet që ne ofrojme, mbi stafin e klinikes dhe menyrat e kontaktimit me ne.

Stafi ynë ju mirëpret çdo ditë në ambjentet e klinikës "Erton" në orarin 8:00-13:00 dhe 17:00-19:00, të shtunë 8:00-13:00 dhe të dielën pushim .

Faleminderit për besimin tuaj!

Sherbime dhe Konsulta

Në Kliniken "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Adresa