Kabineti i Pediatrisë

Ky Kabinet u organizua në vitin 2003 nga Dr. Pelikron Çelo , mjek i shquar, autor i disa librave për pediatrinë, "gjyshi i fëmijëve" dhe mik i prindërve të tyre, këshillues i dashur televiziv për kujdesin dhe mirërritjen e fëmijëve.

Eksperienca e shkëlqyer shumë-vjeçare vihet në dispozicionin tuaj tek ne.

Foto Galeri

Sherbime dhe Konsulta

Në Qendren Diagnostike "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Adresa:

Rruga "Don Bosko", Pallati 92, përballë Kishës dhe Kolegjit "Don Bosko", Tiranë.


Telefon: +355 0 4524249
Celular: +355 69 24 10 656

+355 69 40 10 657

Facebook: Klinika Erton@facebook.com
E-mail: info@klinika-erton.al
Skype: erton.karafili
NIPT: K31515080A