Trajnime per ultrasound

Për vitin 2018 do të organizohet trajnimi i mjekëve specialistë të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë perëndimore.


Infrastruktura

Programi dhe Materialet Mbështetse të Kursit

Kurset dhe Trajnimet

Sherbime dhe Konsulta

Në Kliniken "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Adresa